Hiontapaperiarkkeja

Aamutoimien ohella päätin ottaa vähän kuvia tekeleistäni. Sain eilen toisenkin Vaaka-tilkun valmiiksi, luulenpa että tuo lanka ei olekaan välttämättä Woolia vaan voi olla jopa Bambinoa tai muuta vauvalankaa. Ajattelin violetin langan jäämästä (koska muuta yhtä ohutta lankaa ei ole sen kanssa kudottavaksi kolmanteen lappuun) suunnitella jonkun Barbie-neuleen. Täytyisi käydä “lainaamassa” siskontytöltä joku omista Barbie-nukeistani sovittajaksi ja mannekiiniksi :-D

Isä antoi palkaksi lankoja. Iso muovikassillinen niitä onkin, ohessa aloitettu tilkku, puikkoina 4 1/2. Tilkku tuntuu yhtä karkealta kuin 80:n hiontapaperi. Kannattaakohan näistä kutoa niitä tilkkuja? Kaipa näille jotain käyttöä löytyy… Jälleen #neulonta-kanavasta on hyötyä, sain kokoukseen itselleni agentin kysymään, voisiko joku ottaa tilkkuni eteenpäinvietäväksi Tampereelta ;-)

This entry was posted in Life, Old Handiworks blog and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Hiontapaperiarkkeja

  1. MysteryKnitter says:

    EEEIIIIIIIIII! NOIN paljon lankaa! IIIIK! I’m gonna FAINT!