Lankatarjouksia kaupungilla

Kävin eilen vielä kerran viimeistelemässä isälle tekemiäni mainoslirpakkeita — tulostin ne siskon tulostimella. Tulostimesta oli muste loppu ja sitä olikin haettava paikallisesta kirjakaupasta. Siinä matkan varrella oli Aholaita mainoskylttiensä kanssa, tarjouksessa 10 kpl 50 g:n kerää Ibiza-lankaa hintaan 9e. En ehtinyt käydä katsomassa millaisesta langasta oli kyse, mutta myähemmin annoin itselleni kertoa, että kyseessä olisi jonkinlainen puuvilla-keinokuitusekoite. Lankoja minulla kyllä nyt on ihan riittävästi, joten taitaa jäädä ostamatta.

Mutta puikkoja tekisi mieli! Ja puikkojen säilytykseen jonkinlainen ratkaisu! Tällä hetkellä säilytän puikkojani käsityökaukalossani, tuossa punaisessa kannellisessa muovisessa Sarvis-laatikossa, joka toimii myäs rahinamme. Siellä laaja valikoimani puikkoja ja virkkuukoukkuja ui villalankojen, keskeneräisten askarteluprojektejen, kankaitten, virkkuulankojen, keskeneräisten töiden ja neuleohjeitten seassa. Ja puikkokokoelmani on niin laaja, että sillä sopii jopa kehua:

  • kahdet sukkapuikot; ohuet (vauvalangan kutomiseen sopivat, neljä kappaletta), paksummat (Seitsemään veljekseen tai Nalleen sopivat, viisi kappaletta)
  • yhdet “edestakais”puikot, 4 1/2
  • yhdet pyöröpuikot
  • kaksi 2 1/2:n virkkuukoukkua
  • yksi erittäin ohut virkkuukoukku

SIIS VAU MIKÄ KOKOELMA! (Antaisikohan joulupukki minulle lahjaksi lisää puikkoja?)

Ja hommia pukkaa, siskontytälle Tiialle pitäisi kutoa mustat säärystimet. Langat kuulema on jo.

This entry was posted in Life, Old Handiworks blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.