Logiikka pelaa, osa 1

Ajattelin aamusella tuossa hieman unenpöpperössä, että kun kerran vanhat kuvat eivät näy, niin otan uusia ja laitan ne blogiin. Otin kuvia ensimmäisistä kutomistani sukista (jalassa), ompelemastani pehmohiirestä, askartelemistani silkkipaperiruusuista, kunnostamastani seinäpeilistä ja pilalle menneistä CD-R-aihioista tekemästäni seinäkoristeesta.

Kaikki oli hyvin siihen saakka kunnes tajusin että yritin kahdeksatta kertaa ottaa yhteyttä FTP-ohjelmalla sille samalle palvelimelle jolla vanhat kuvat ovat ja joka on toissaillasta saakka ollut matalana. Tietenkin voisin kuvat muuallekin laittaa, mutta haluaisin pitää tiedostot yhdessä paikassa.

Tänään ei olekaan tunteja, joten voisin keskittyä kaikessa rauhassa huomiseen tilastomatematiikan kokeeseen valmistautumiseen. EIKÖ MITÄ!

Kudoin kaksi tuntia Vaaka-lappua. Askartelin Tiimarin rihkamakoruista neulemerkkejä tai stichmarkkeja (kuva tulossa myöhemmin). Kohta pitäisi lähteä optikolta kysymään, josko he voisivat korjata silmälasieni sangan saranan, josta kuului eilen naks ja nyt se tuntuu löysältä ja löperöltä ja lasit eivät pysy päässä.

This entry was posted in Life, Old Handiworks blog and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Logiikka pelaa, osa 1

 1. Susanna says:

  :) Kuulostaa ihan mun elämältä. Varsinkin tuo että pitäs lukea mutta kummasti ne neuleet vetää puoleensa. Miksei osaa ajatella niin, että luen nyt ja neulon sitten viimeisen yön ennen koetta? Ehei, neulon nyt ja epätoivoisena plärään kirjaa silmät puolitangossa muutama tunti ennen koetta.

  Kerrotko, onko jotenkin parempi pitää kuvat netissä jollain palvelimella, kuin lähetellä sillä Hello!-ohjelmalla suoraan sivuille? Kun minä en näistä oikeen mitään tajua… Kiitosh.

 2. Myrtti says:

  Kysehän on siitä, mihin luottaa.
  Hello tarvitsee käsittääkseni ohjelman, joka ladataan omalle koneelle. Sitä ei voi käyttää mihinkään muuhun kuin kuvien julkaisuun. Ohjelmassa voi olla ominaisuuksia jotka ovat käytännössä turhia käyttäjälleen. Ohjelman sanotaan olevan turvallinen, sellainen joka ei altista konetta vahingollisille ohjelmilla (ad-, spy- ja malwarelle), mutta kuinka varma tästä voi olla?

  Itse käytän kuvien käsittelyyn Irfanviewta ja kuvien siirtoon palvelimelle WinSCPtä.