Tampereen Taito-Shop

“>Edellistä silmukkaa on kommentoitu reippaasti, kiitos siitä. Paljastui että Taito-Shopissa on kaksi kerrosta, ja tavoittelemani neuletarvikkeet olisivat alakerrassa, jonne haukankatseeni ei eilisellä ikkunaostoskerralla yltänyt. Kiitos tiedosta!

This entry was posted in Life, Old Handiworks blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tampereen Taito-Shop

  1. Anonymous says:

    No nyt kun saatiin linjat auki, niin mä oon jatkuvasti suuna päänä. Olethan huomannut, että neulontalistalle on kerätty aika paljon kauppoja, joukossa mm. just toi Pirkanmaan Kotityö. Katsopas joutessasi neulontalistan Database ja sieltä otsikko “lankakauppoja”. Saat paikkakuntakohtaisen luettelon parhaista ostospaikoista. Sopii täydentää, kun kohdalle osuu jotain oikein kivaa.
    AnneV

  2. MysteryKnitter says:

    Ja minä vielä sitä kommentoin että se sun kaulaliinas, siis se sininen jossa on…onko se nyt helmineuletta ja ainaoikeaa, siis se Keski-Suomeen matkannut…se on mahtava! Well done!